Köpvillkor

Öppetköp/returer

Produkten skall vara tillbaka till oss inom 14 dagar från att du fick produkten för att öppetköp skall gälla. Frakt till oss (om ej reklamation) står köparen själv för, paketet skall skickas spårbart! Varan/produkten måste vara i lika gott skick som du fick den för att öppetköp skall gälla med samtliga lappar/taggar kvar på produkten.
Returer sker på egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

Reklamationer

Kontakta oss med info samt bild vad som är reklamations orsaken, produkten skall därefter skickas till oss för bedömning. För att efter reklamationsbedömningen är gjord och godkänd skicka en ny produkt till dig som köpare kostandsfritt.

Återbetalningsskyldighet

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Frakt/leveranser

Du kan välja att få produkten skickad till dig via spårbart paket alt hämta ut varan hos oss. Leverantiden kan vara mellan 2-14 dagar beroende på lager status på produkten.

För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150:-

Företagsinformation

Karolin Ström Sales AB
Org.nummer: 556651-6919

Besöksadress: Vänsta gård, 734 51 Kolbäck (kontakta oss innan ditt besök 070-23 89 880)

Post/returadress: Ytter gånsta 26, 745 97 Enköping